Nyheter


Peff 1 - nå fulltegnet !

Peff 1 - nå fulltegnet !

Publisert: 17.09.11

Peff 1 avholdes på KRAKOS  (Nittedal) helgen 21. - 23. oktober, påmelding gjøres pr mail til Fredrik . På grunn av søknad om støtte til kurset må påmelding inneholde navn, fødselsdato og adressen til speiderne. Kursavgiften er på 300 kroner, og betales pr giro i etterkant.


Huldrenatt 2011

Huldrenatt 2011

Publisert: 16.09.11

Helt fra år 762 har vi hatt beretninger om mennesker som har sett hulder i Norge. I Rælingen har troen på hulder alltid hatt godt rotfeste, spesielt fordi Rælingens skoger er mørke, dype og dystre. Det er derfor trolig at Huldrefolket ganske tidlig har vært bosatt i disse skogene. Det er ikke uten grunn at flere steder har fått navn etter dette folket, for eksempel Huldreheimen og speidernes egen hytte Huldrekolonien.


Kretssekretær søkes!

Publisert: 16.08.11

Kretsstyret i Romerike krets har de siste 2 årene fått flere og større saker å arbeide med og søker nå en kretssekretær. Vi ønsker speiderengasjerte søkere som vil være med på laget.


Rapport fra årets småspeidersamling

Rapport fra årets småspeidersamling

Publisert: 25.06.11

Helgen 21. til 22. mai samlet fem småspeiderflokker seg i Nittedals skoger. Alt var i orden for en flott helg, med en fin småspeiderleir.


NM-merket. Bildet er hentet fra http://www.follokrets.no/nyhet/1023

Flott innsats i NM

Publisert: 14.06.11

Kretsstyret gratulerer Rev fra Lørenskog Syd med en hederlig 14. plass i NM! Gratulerer også Bever fra 1. Eidsvoll og Bever og Falk fra Lørenskog syd med flott innsats!