Informasjon fra los

Informasjon fra los

Her har dere siste info fra vår los, Morten.


Nå er konteineren pakket, låst og sendt nordover med tog til Bodø! Her kommer litt informasjon som kanskje noen av dere allerede har god oversikt over, men som igjen er greit å få med seg.
 
Romerike skal ligge sammen med Follo og Østre-Østfold, og dermed dele LOS-stasjon. LOS-stasjonen vil være som et lite torg/knutepunkt for vår del av leiren. Midt på området vil det være et stort stjernetelt som sies skal ha plass til 70 stk. Enkel standard, men noe bord og stoler til møtevirksomhet på krets/LOS nivå vil det være. . Det vil være innlagt strøm med mulighet for lading og trådløst nett. Mulig det også vil dukke opp en vaffel eller to i løpet av uka til lederne. Husk at LOS-stasjonen ikke er bemannet døgnet rundt om du legger igjen ting til lading.
 
Håper alle har fått med seg at det vil være bestilling av mat på nett.
Frokost og lunsj bestilles fra dag til dag på http://mat.nord2017.no , leirens egen «nettbutikk» for matbestillinger. Her finnes også all info rundt dette. Bestillingen må legges inn før kl. 18.00 kvelden før, og maten til frokost og lunsj leveres morgenen etter i matkasser på troppsområdet deres mellom klokka 6 og 9.  NB: Første bestillingsfrist er allerede 30. juni kl. 18 (for levering 1. juli). De som glemmer eller ikke rekker denne fristen vil få utdelt en basispakke. Nettsiden til Nord 2017 er det laget for optimal bruk på alle plattformer, også mobil og nettbrett. Dette inkluderer også nettbutikken.
Matutleveringene vil foregå med utkjøring til LOS-stasjonene og videre fordeling ut til gruppene så sant forsyning har mannskap til å betjene den siste etappen.
 
Det tas direkte kontakt med reiseleder/ansvarlig leder for hver enkelt gruppe for bagasjetransport fra flyplassen til leirområdet.
Når det gjelder retur av konteineren blir den hentet fra leirområdet 10. eller 11. juli. Det må påregnes 5-8 dager etter dette før konteineren er tilbake på Romerike, kan dessverre ikke love noe nøyaktig enda.
 
Veldig mye informasjon ligger på http://nord2017.no , skulle det allikevel være noe dere ikke finner svar på, send meg en mail på kretsleder@romerikekrets.no .
Det er også helt i orden å ringe(tlf 92407229) om det er noe viktig, men før dere ringer sjekk hva klokka er. Man kan fort bli litt døgnvill med midnattsol ;)
 
Uansett om dere skal på leir eller ikke i sommer. Ha en riktig god sommer!
 
Sommerhilsen
Morten Kolbu

LOS/Kretsleder